Produktkategori

10L sprøjte hårtørrer

10L sprøjte hårtørrer

Med høj hastighed til at tørre, efter sprøjtning af den materielle væske, vil overfladearealet af materialet blive øget betydeligt. I den varme luft flow, 95% ~ 98% vand kan være fordampet på et øjeblik. Tidspunktet for at udfylde den tørring behov kun flere sekunder.

Product Details

Hvis du leder efter kemiske, biologi, lægemidler og fødevarer 10l spray tørretumbler fra Kina 10l spray tørretumbler, centrifugal spray tørretumbler, 10l tørretumbler maskinen med centrifugal spray, mælk spray tørretumbler, spray tørring udstyr, spray tørring i fødevarer industrien producenter, leverandører og facoty, eller kontrol af 10l spray tørretumbler tilpasning og desing med professionel leverandør i Kina, velkommen du til at kontakte Toption Instrument.

1. funktioner

1) med høj hastighed til at tørre, efter sprøjtning af den materielle væske, vil overfladearealet af materialet blive øget betydeligt. I den varme luft flow, 95% ~ 98% vand kan være fordampet på et øjeblik. Tidspunktet for at udfylde den tørring behov kun flere sekunder.

2) Dette er specielt velegnet til tørring varme følsomme materialer. Dens endelige produkter ejer god ensartethed, mobilitet, opløse kapacitet. Og de færdige produkter er høj i deres renhed og godt i deres kvalitet. Produktion procedurer er enkle og drift og kontrol er nemme. Flydende med fugt indhold 40 ~ 60% (for specielle materialer, indholdet kan nå 90%.) kan være tørret til pulver eller partikel produkter endnu en gang.

3) efter tørring er der ikke behov for smashing og sortering, for at reducere drift procedurer i produktionen og at øge produktets renhed. Produkt partikel diametre, løshed og vand indhold kan justeres gennem skiftende operation tilstand i et bestemt område. Det er meget praktisk at foretage kontrol og styring.

2.Principle:

1) efter blevet filtreret og opvarmet luften træder i luften distributør på toppen af tørretumbleren. Den varme luft ind i tørrerum i formen spiral og ensartet. Passerer gennem højhastigheds centrifugal sprøjten på toppen af tårnet, materielle væsken vil rotere og sprøjtes ind i meget fin tåge flydende perler.

2) gennem den meget korte tid til at kontakte den varme luft, materialerne, der kan tørres i færdigvarerne. De endelige produkter vil være udledes løbende fra bunden af tørring tårnet og cykloner. Røggassen bliver udskrevet fra blæseren.

3.Application:

1) spray tørretumbler kan bruges i en bred vifte, hvor produktionen af en letflydende pulver prøve er påkrævet. Denne teknik har behandlet materialer inden for følgende områder:

Drikkevarer, smagsvarianter og farvning, mælk og ægprodukter, plante og vegetabilske ekstrakter, lægemidler, varme følsomme materialer, plast, polymerer og harpiks, parfumer, keramik og avancerede materialer, sæber og rengøringsmidler, blod, farvestoffer, fødevarer, klæbemidler, nitrogenoxider, tekstiler, knogler, tænder og tand Amalgan og mange andre.

2) de fleste løsninger og supernsions kan være spray tørret giver, at det resulterende produkt har karakter af materiale.

3) det er populært i felter af mad, biologi, materiale, apotek, Universitet, og R & D institute, etc. navnlig til processing temperatur-følsomme materiale, for eksempel, pulver, fordi materiale kun røre luft for et kort øjeblik så at varme ikke kunne ødelægge komponenten af materiale.

Tekniske parametre

Varen

Enhed

TP-S100

Max kapacitet

ml/h

10L/h

Temperaturområde på indløb air

50° C ~ 300° C

Temperaturområde outlet luft

30° C ~ 150° C

Spray system

/

Centrifugal dyse

Elektrisk opvarmning magt

kW

28

Varmekilde

/

Elektrisk

Tørret pulver genoprette sats

%

≥98

Rotere hastighed

rpm

22000

Diameter af spray bakke

mm

80

Forstøvning disc diameter

mm

80

Dimension

mm

2500 * 1600 * 2800

Maksimal fugt fordampning

Kg/h

10

Spray hoved drev tilstand

/

Mekanisk drevet


Hot Tags: 10l spray tørretumbler, centrifugal spray tørretumbler, 10l tørretumbler maskinen med centrifugal spray, mælk spray tørretumbler, spray tørring udstyr, spray tørring i fødevareindustrien, Kina producenter, fabrik, leverandører, leverandør i Kina, tilpasning, design, kemiske, biologi, farmaceutisk, fødevare
Relaterede produkter
Feedback
Undersøgelse
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontakt os
Address: TaiBai Road, YanTa District, Xi'an, Kina
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption Instrument Co, Ltd forbeholdes alle rettigheder.